30 Kasım 2011 Çarşamba

Sınırsız Destek.


Yanlışı da sırf birileri yaptı diye destekleyenler var. Neyi, niye, nasıl yaptıklarını bilmeden, fütursuzca, amaçsızca, sırf günü kurtarmak adına karar alan, bunu yaparken de doğru dürüst bir amaç belirlemeyenleri sırf " biz yaptık oldu " diyebilmek adına destekliyorlar ya. Hayret ötesi hayret ediyorum. Hayret!!!

Yine Eskiye Döndük.


Oysa ki kombinelerde yapılan bize göre yanlış uygulamadan sonra dedik ki BARİ BİLET FİYATLARIMIZ SABİTLENSİN. Saolsunlar çığlığımızı duydular o zaman. Pahalı da olsa, rakip ayırımı yapılsa da en azından artık sabit bilet fiyatlarımız olacağına inandık ve hatta ne yazık ki bu konuda garanti aldık. Dendi ki " ne olursa olsun bilet fiyatları açıklandığı şekilde satılacak. " Bugün Tickettürk sitesinde Kayserispor - İBB Spor maç biletlerinin yine 1-2 ve 10 TL olduğu açıklandı.

Yazıktır, günahtır. Bunu yapanın kim olduğunu bilmiyorum ama az çok kestiriyorum. Bana fiyatların sabit olacağı konusunda söz veren kişi olmadığını tahmin ediyorum. Bu işi TİCARETİ BİLEN birileri yürütüyor, bu fiyatı onlar belirleniyor. Ne zaman takım kötü gitse bu yola başvuruyorlar. Taraftarı resmen müşteri edasıyla karşılıyorlar.

Geçen yıl aynı durumda o 1-2 TL lik bileti alıp, üzerine GS forması geçiren bazı adamların ettiği küfürleri unutmadık, unutamayız. Devamında Süleyman Hurma' nın tepkilerini de unutmadık, unutamayız. Bunu hiç mi görmediler, düşünemediler. 1-2 Liralık 30 bin kişi gelse ne olacak? Alınabilecek herhangi bir kötü sonuçta o adamların ne yapacağı malum değil mi? Görmedik mi, yaşamadık mı? Hangisini unuttuk Allah aşkına. Bu durumun " kuyruğu kapıya sıkıştırmış kediden " ne farkı var?

Olmuyor beyler. Kusura bakmayın ama bu dakikadan sonra sizlerin temsil ettiği KAYSERİSPOR YÖNETİM KURULU sıfatını taşıyamadığınız ve kaldıramadığınız konusunda ciddi belirtiler var. Her dönemde arkanızda duranlar bile artık sizin yaptıklarınızdan rahatsızlık duymaya başladılar. Demek ki harbiden yanlış giden bişeyler var. Dur deyin buna ya da Dur diyeceklere yer açın...