5 Şubat 2012 Pazar

Marifet Gol Atmakta.


Geriye düşüyoruz sonra yakalıyoruz. Sonra yine geri düşüyoruz, bir daha yakalıyoruz. Ama gel gör ki 14 korner + 2 serbest vuruştan bırakın gol atmayı pozisyona giremiyoruz. Ama her hafta ya yan toptan ya da duran toptan gol yiyoruz. Marifet biraz da gol atmakta. 

Bakın işin bize göre normal yanları bunlar. Bir de daha ilginç olan taraflar var. Hep suç bulup, bahane ettiğimiz gençleri eleştirmek yerine bugün hedefimde ne hikmetse Zurab olacak. Tabii ki kötü manada hedef alacak değilim. Zurab geldiğinden beri ilk defa bu kadar kötü oynadı. 2 golde resmen uyudu, kaçırdığı adamlar golleri buldu. Golleri geçtim, defanstan çıkarken kaptırdığı topların hepsi kalemizde pozisyon oldu. 

Ben yenilgiden dolayı çokta üzgün değilim. Mücadele ettikten sonra futbolda yenilmek elbette var. Bu 1+1=2 En azından son dört haftadır mücadele etmeye başladık ve performansı üst düzeye çıkardık. Artık önümüzde bir Gs maçı var ki bana göre sezonun en önemli maçı. Biseswar' ın döneceğini, Amrabat' ın takımla birlikte çalışarak aradaki buzları eriteceğini düşünüyorum. Haftaya daha iyi bir Kayserispor görmeyi umut ediyor ve bekliyorum. Tabii gol atabilen ve de basit goller yemeyen bir Kayserispor.

Bir de Troisi için konuşalım istiyorum yine bugün. Kesinlikle bugün takımın iyilerindendi. Evet hala futbolundan hiç bir şey beklemiyorum ama asla hakkını yemeyelim. Hiç bir şekilde gol olmayacak yerden gol atmak gibi inanılmaz tuhaf bir huy edindi. Bu huyu sayesinde belki de kariyerinin gol rekorunu kırmaya koşuyor. Evet bir yerde bir tuhaflık var ama bunu ben dahil sanırım çoğumuz anlamadık uzun süre de anlamayacaz...