3 Aralık 2011 Cumartesi

Cumhurbaşkanıma Açık Mektup(!)




Sayın Cumhurbaşkanım. Önünüze gelen Sporda Şiddet Yasasını neden veto ettiniz? Neden önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimlerini, bu seçimin halk tarafından yapılacağını unuttunuz?

Şimdi Şikecileri desteklemediniz, onların rahat hareket etmesini engellediniz diye MaazAllah 30-35 milyon ŞIKE DESTEKÇISI size oy vermezse ne yapacaksınız? Değer miydi sayın Cumhurbaşkanım?

Bu ülkede at koşturmaya alışanlara HADLERINI BILDIRMEK size mi düştü sayın Cumhurbaşkanım? Koskoca TBMM'de oy kaygısı olmayan(!) değerli Milletvekillerimizden daha mi iyi biliyorsunuz?

Ya da normal şartlarda birbirlerine rakip oldukları halde kuyrukları kapıya sıkışınca ve kendilerinin de aynı duruma düşebileceklerini tahmin edercesine taraftarlarını hiç umursamadan VOLTRAN misali bir vücuda bürünen Kulüpler Birliği Vakfının değerli(!) üyelerinden daha mi iyi biliyorsunuz?

Sayın Cumhurbaşkanım. Sizi bir Anadolu kulübü taraftarı olarak AYAKTA ALKIŞLIYORUM. Kurulu düzene kafa tutup, en azından her şeyin onların istediği gibi olmayacağını gösterdiğiniz, bu ülkede haksızlığa, hak yiyenlere dur diyecek birinin olduğunu hatırlattığınız ve tehditlere boyun eymediğiniz için. Saolun Varolun..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum sizin...