17 Şubat 2012 Cuma

Körü Körüne Sakatlık


Takımın başında bir bela var. Bunun adını başka bir şey koymanın anlamı yok. Kaç yıldır maçta sakatlanan futbolcu göremez olduk takımda. Tamam Allah korusun ama idmanda sakatlanmayan futbolcumuz kalmadı. Her sakatlığın minimum süresi 4 haftadan başlıyor. Her sakatlık çapraz bağlardan ileri geliyor. Ayağı burkulan, ne bileyim Allah Korusunda tarak kemiğinden sakatlanan futbolcumuz yok.

Bugün antrenman esnasında Engin Bekdemir sakatlandı ve sakatlığı ciddi. Yan Çapraz bağlarında yırtılma söz konusu ve ameliyat olacak. Bilindiği üzere bu sakatlık bizim baş belamız. Bu sakatlığı yaşayan en önemli iki isim Cangele ve Eren Güngör. Şimdi de Engin Bekdemir. Allah sağlık versin Engin' e. Ama bu sakatlıkların bir nedeni olmalı ve bu nedenin araştırılması lazım. Bu sakatlıkların sadece idman da olması tesadüf mü? En küçük sakatlığın en az 1 ay sürmesi tesadüf mü? Niye maç esnasında ikili mücadele de sakatlanan 1 tek futbolcumuz yok. Tamam olmasın ama idmanda da olmasın kardeşim.

Engin Bekdemir' e bir kez daha geçmiş olsun diyoruz. Allah acil şifalar versin. Benim bu takımda Okay ile birlikte en çok umut beslediğim isim kendisi. Dilerim eskisinden iyi döner ve formasını alır...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum sizin...