25 Mart 2012 Pazar

ZTK İn, Play Off Out.


Geldik sezonun sonuna. Ligin bitimine iki hafta kala ligde hiç bir hedefi kalmadı Kayserispor' un. Play Off için kalan 3 maçın hepsini kazanmamız gerekiyordu. Bu serinin başlangıcı Karabükspor' du. Maça sabah benim beklediğim kadro ile çıktık. Ve çok çok iyi başladık. Öyle ki Karabükspor bir defa pozisyon buldu, onu da duran toptan ve golü attı. Kayserispor ise Furkan ve Kujoviç ile inanılmaz pozisyonları kaçırdı. 

İkinci yarı ise tam tersi bir maç izledik Karabük' te. Karabükspor' un bulduğu çok çok net pozisyonlar vardı ama Gökhan Değirmenci bu poziyonların hemen hemen hepsinde başarılı oldu. İddia ediyorum cepheden gelen toplarda Türkiye' nin belki de en iyi kalecisi Gökhan Değirmenci. O kadar net pozisyonlar çıkardı ki normal bir kalecinin çıkarması pek mümkün değildi. 

Artık ligde hiç bir iddiamız kalmadı. Ne düşmekten korkuyoruz ne de Play Off ihtimalimiz var. Bu dakikadan sonra tek amaç Ziraat Türkiye Kupası. Eğer ki Fenerbahçe maçını kazanır yarı finale yükselirsek Bolu-Karabük eşleşmesini daha kolay geçeeğimize inanıyorum. Bu da bize final kapılarını ardına kadar açar. Çoğumuzun sinirlendiği, agresif davrandığı, haklı olarak acımazsızca eleştirdiği şeyler oldu. Futbolculardan tutunda, teknik kadroya, genel menajerinden yönetime kadar. Çoğunda şüphesiz haklıyız ama artık lig bitti. Eleştirmeyi, küfretmeyi bir kenara bırakalım ve en azından önümüzde ki sezon için kulüp çalışsın, bizler de tribünler için, şehrin bu takımı desteklemesi için bir şeyler yapalım. Ne dövünmenin, ne küfretmenin bu dakikadan sonra faydası olmayacak.

1 yorum:

  1. Gökhan demircinin oynatılmama sebebi nedir? güven eksikliği mi yokssa, oyun kurucu özelliğinin olmaması mı?

    YanıtlaSil

Yorum sizin...