29 Eylül 2012 Cumartesi

Hüseyin Kala ve Antu' nun Hadsizliği


Sene başından beri Kasımpaşa' da dikkat çektiğim bir isim var. Hüseyin Kala... Benim bu yıl ki favorim bu eleman. İnanılmaz boş koşular yapan, pas görüşü geniş olan ve ayağı düzgün pas yapabilen özelliklere sahip. Bugün Fenerbahçe' yi tabir-i caizse tek başına darma duman etti. Oyuna girmeden Adem ile bir iki pozisyona giren Paşa, Hüseyin' in oyuna girmesi ile golleri buldu ve bileğinin hakkı ile galip geldi.

Dilerim kendini büyük zannedenler bu çocuğunda kanına girip zehirlemezler. En büyük korkum bu. Yıllardır görüyoruz, yaşıyoruz. İlhan Parlak' lar, Serdar Kesimal' lar ve daha sayılabilecek onlarca örnek... Hüseyin kardeşim. Sen sen ol, pişmeden çıkma o ocaktan... Çıkanlar bin pişman...

Eklemeyi unuttum. "Hocasız Takım" gibi salak, gerzekçe bir ifade okudum antu.com da... Aykut Kocaman' a futbol dersi veren Fuat Kılıç hocaya bu nasıl hadsiz bir davranıştır? Siz kimsiniz ki o takımın başında o sahaya çıkan Teknik Direktöre rağmen " Hocasız Takım " yakıştırması yapıyorsunuz? Haddinizden hiç mi haberiniz yok?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum sizin...