18 Nisan 2013 Perşembe

Ayhan Avcı İle Olmuyor!


Olmuyor. Sene başından beri söylüyorum bunu. Ayhan hocanın saha kenarı duruşu zayıf, hatta zayıfında altında. Maç içerisinde oyuncunun hatasını tahammülü olmayan, hata yapan oyuncusunu benche çekip resmen mahkum eden, rotasyonu sadece 3,4 oyuncu ile sağlamaya çalışan ve yükü bir kaç oyuncunun omuzlarına yükleyen bir hoca ile olmuyor.

Benim iddiam şu. Bugün Kaski' de ki oyuncu grubu başlarında hoca olmadan da en kötü ligde Play Off görür, Avrupa' da çeyrek finali zorlardı. Bir iki taktik vermekle ( ki bunu sadece maç öncesinde yapıyor ) kimse kusura bakmasın ama maç kazanılmıyor.

Lig bitti. İyi ya da kötü büyük işler yaptı kızlar. Her şeyden önce teşekkür etmek bizim boynumuzun borcu. Avrupa ikincisi, lig üçüncüsü bir takıma sahibiz ve bu sene büyük ihtimalle Avrupa Ligine gidilecek. Genel Menajer Ahmet Bozbey' in söylediğine göre Ayhan Hoca ile de devam edilecek. Oyuncu performansları ile yüceleceğimiz ve başarılı olacağımız ama hoca performansı ile çıldıracağımız bir sezona hazırlayalım kendimizi...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum sizin...