30 Nisan 2013 Salı

Dava Adamları!



Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Kovarlar ki söylediği doğrular dilden dile dolaşmasın. Pazar akşamı bir kez daha yaşadık bunu. Fb maçı sırasında sahada her türlü çirkefliği yapan, oyuna her türlü gayri ahlaki tavırlarla müdahale eden Fb'li futbolcuların hal ve hareketleri iki futbolcumuz tarafından dile getirildi ve yer yerinden oynadı. Bu düzenin bozulmasını istemeyen büyük çoğunluk futbolcularımıza yüklendi, bizlerinde arasında olduğu azınlık ise haklıyken yapılan bu haykırışa destek verdi, oyuncularımızın, kaptan Eren ve Salih'in arkasında durduk, durmaya devam ediyoruz.

Maç boyunca her türlü pisliği yapıp bir şekilde hakemi baskı altına alan, oyun içinde futbolcularımıza olur olmaz hakaretler savuranlar hiç gündeme gelmedi ama bunu dile getiren Salih Dursun Twitter'da TT oldu. Üstelik ne galiz küfürler, ne kadar aşağılık ithamlarla. UEFA ihtimaline dem vurarak söylediği "puan cetveline baktınız mı?" cümlesini Fb'liler Gs yaltakçılığı, Gs'liler ise Fb aşağılaması diye algılayarak yine üzerinde oturdukları popolarından element uydurma yarışına girdiler...

Birisi düzenini masa başı oyunlarla ve şikelerle kuran, diğeri her oynayacağı takımın bir futbolcusuna talip olarak aklını başından alan iki büyük(!) kulübün o man kafa taraftarları, giydiği forma, taşıdığı arma için canını dişine takan ama Anadolu takımı futbolcusu olduğu için daima hor görülen o iki kral adama olmaz ithamlarda bulundular.

Bununla yetinmediler. Düzenin bozulması hiç işine gelmeyen yayıncı kuruluşta maç sonu yorum yapanlar Salih ve Eren'in açıklamalarına tek satır değinmediler. Hele hele memleketlim diye her hafta Salih'e parantez açan MV Hakan Şükür tek kelime bile kurmadı.

Yine İstanbul takımlarının resmi yayın organı olan İstanbul medyası ise Salih Dursun'un Gs maçında nasıl davrandığına, takımı gol yediğinde neler yaptığına kadar indiegediler adiliklerini. Neyse ki kimin ne MAL olduğunu Anadolu takımı taraftarı olan bizler çok iyi biliyoruz.

Bahse konu olaylar ile ilgili olarak bugün Salih ile görüşmek istedim. Bu konu hakkında konuşmak istemediğini söyledi, hak verdim. Eşi ile durumu konuştuk, kardeşlerime sonuna kadar arkalarında olduğumuzu, daima destekleyeceğimizi ilettim. Salih'te eşi aracılığıyla kendisine destek veren Kayserispor taraftarlarına teşekkür edip, Kayserispor forması giyip, armasını taşıdığı için bir kez daha gurur ve onur duyduğunu belirtti ve tüm Kayserispor taraftarına selamlarını iletti.

Siz doğrunuzdan şaşmayın çocuklar. Bizler sizi Eren ve Salih olarak çok yakından tanıyor, adamlığınıza, kişiliğinize, samimiyetinize yürekten inanıyoruz. Böyle devam edin... 9 köyden kovulsanızda koca Kayseri sizi bağrına basmaya devam edecek. Yürüdüğünüz yol ve bahtınız açık olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum sizin...