5 Mayıs 2013 Pazar

Bi Ses War!



Yerine girdiği oyuncunun yanlış olduğunu düşünsemde maçı değiştirdiği için bu çok gündeme gelmeyecek. Muhteşem bir oyun hamlesiydi Biseswar'ın sahaya girmesi. Hocanın Sefa'ya 90 dakika tahammül edip Okay'ı oyundan çıkarmasına bozulsam da maçı getiren hamlenin bu oluşu sesimi kısıyor. Çünkü cidden hamle müthiş işe yaradı. Maçı çevirdi.

2. bölge ile 3. bölge arasında bağlantı kuramayıp, kanatlardan oyunu hiç yönlendirmediğimiz 65 dakikanın sonunda maçın kaderini kıvırcık saçlı Surinam'lı Diego değiştirdi. Müthiş oyun görüşü ile gol attı, asist yaptı. İlk golde Yener'in boş koşusu önünü açtı tavana astı, ikinci golde sahada ki 22, stadda ki 15 bin kişinin düşünemediğini düşünüp asist yaptı. Daha ne yapsın dedirtti.

Yener' e bir parantez açalım. Çocukta iş var bu kesin. Her forma giyişinde bağırıyor bunu. Topu alışı, sürüşü, bilekleri, oyunu rakip sahada oynama arzusu iki gözümüz, reyizimiz Cangele'nin aynısı. Transfer edildiğinde yaptığım yorumda stilinin Cangele'yi andırdığını söylemiştim. Mahçup etmiyor saolsun.

Hakem özellikle ilk yarıda bütün takdir haklarını rakibe kullandı, ikinci yarıda Yumlu'nun ikinci sarısını es geçmesi, Riveros'un olmayan eline sarı vermesi, Aykut'un yaptıklarına göz yumması geçen hafta yapılan açıklamaların intikamı olarak hafızama not edildi. Seni hiç unutmayacağım Yunus Yıldırım dedirtti.

Kapalı Kale ile Trabzonspor taraftarı arasında ki güzel görüntüler için teşekkürler. Lakin şunu söylemek istiyorum. Maçın 90 dakikası içinde Trabzon diye tempo kendi takımından çok tempo tutarsan olmaz. Maç önü eyvallah, 38. dakika eyvallah, 61. dakika eyvallah, maç sonu eyvallah ama takımı desteklemek unutulmasın. Çok güzel görüntüler vardı, çok güzel şeyler yaşandı. Trabzonspor'un elinden çalınan şampiyonluğuna pankartla vurgu yapmak çok yerinde ve doğruydu ama abartı kısmına kızdım. Özellikle sosyal medyada KayserisporFan sayfası, maç bitmiş, takıma tebrik ve teşekkür yok, hala Trabzonspor tartışıyor. Gelemem ben buna. İlk önce takımı tebrik et, sonra ne konuşacaksan konuş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum sizin...