20 Ağustos 2016 Cumartesi

Güzel Başlayıp, Güzel Bitirelim

Yeni sezon, yeni takım, yeni umutlar. Bitmek nedir bilmeyen geçen sezonun ardından bir çoğumuzun hayatta ki tek eğlencesi olan Kayserispor'a yarın kavuşuyoruz. Umutlarımızı hep canlı tutarak bir kez daha çok güzel günlerin gelmesini umuyor ve bunun için ben dahil hepimiz dua ediyoruz.

Herşeyiyle yeni bir takım var bu sezon karşımızda. Yenilenmiş kadroyla ve hatta yeni bir oyun sistemiyle lige başlayacak takım. Hazırlık dönemi boyunca kısmen gözlemlediğim kadarıyla hücuma geri dörtlüden başlayan bir oyun anlayışı ile sahada olacak hoca ve futbolcular. En azından bende bıraktıkları intiba bu. 


Tek tek futbolcu ve sistem analizi yapmak istemiyorum. Zaten sadece 1 hazırlık maçını tamamen izledim. O yüzden muhtemelen bu konu üzerine söyleyeceklerim eksik olur. Sadece şunu söyleyebilirim. Bundan önceki senelere bakarak yaş ortalaması düşmüş, atletik, daha çok koşan bir kadroyla başlıyoruz yeni sezona.

Velhasıl bu yazı nispeten bir dilek ve temenni yazısıdır. Kayserispor'a gönül verenlere, dilimizin döndüğünce umut vermekten başka bir gayesi yoktur. Ben şahsen hazırlık döneminin başındaki karamsarlıktan kurtulmuş durumdayım. Güzel bir sezonun bizi beklediğine inanıyorum.


Eksiklerimiz var, illaki olacak. Önemli olan bu eksiklerin en kısa zamanda görülüp giderilmesi. Bunun için teknik kadronun, yönetimin ve bizlerin el ele vermesi şart. Son olarak eleştiriye herkesin açık olması ve söylenenlerin önemsenmesi bizlere çok daha aydınlık bir gelecek getirecektir. 

Turgay Şeren Sezonu hepimize hayırlı olsun. Kazasız belasız geçsin ve güzel başlayıp güzel bitirelim inşallah. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum sizin...