21 Ocak 2012 Cumartesi

Bir Nefes Alın...


Durun, bir nefes alın. Bir kendinize gelin, üzerinizde ki şu lanet ölü toprağını bir atın. Giydiğini formanın, taşıdığınız armanın bir hakkını vermek için oturun, nerde yanlış yaptık biz diye lütfen bir düşünün. Bu ülke standartlarının çok üstünde para kazandığınızı hatırlayın, kazandığınız paranın hakkını vermek için ne yapmalıyız demeye başlayın bir an önce. Salı günü Mersin' e geliyorsunuz. Sizi şehrin girişinde karşılayıp, kalacağınız otele kadar getirip, stadyuma geçene kadar kapınızda beklerim, hiç gocunmam. 

Geçerim tribünde 90 dakika bir yerimi yırtar, destekten asla vazgeçmem ama sizin de buna bir karşılık verme zamanınız geldi beyler... Bakın her takımın kötü günleri olur, futbol oynamayı dahi unutabilirsiniz bazen ama RUHSUZLUĞUNUZUN hiç bir açıklaması yoktur ve olamaz. 

Şimdi durun, bir nefes alın.. Kendinize gelmek için bir şansınız daha var unutmayın. Bir galibiyet, hatta adam gibi oynanarak alınacak bir mağlubiyet her şeyi daha güzel hale getirir. Yeter ki o yüreği sizlerde görelim...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum sizin...