12 Kasım 2012 Pazartesi

Bu Hafta Kayseri' nin Haftası...


Harika bir haftayı geride bırakıyoruz. Şehir olarak bütün takımlar yüzümüzü güldürdü... 

Kayseri Kaski' li kızlarımız ile başladı hafta. Beşiktaş' ı 90-70 gibi çok farklı bir skorla devirdik ve yenilgisiz yolumuza devam ediyoruz. Kayseri Kaski ile ilgili bir müjdeli haberde gün içerisinde Kulüp Menajeri Ahmet Bozbey tarafından bana verildi. Asha Jones' un Kayseri' de olduğunu, hafif bir sakatlık problemi yaşadığını, ancak önümüzde ki haftadan itibaren takımla birlikte forma giyebileceğini söyledi. Asha Jones' lu bir takımı düşününce yüzüm iyice gülüyor. 

Sonra bugün gündüz Kayseri Şekerspor 82. dakika da attığı gol ile Kastamonuspor' u geçti ve yukarı tırmanışını sürdürdü. Kayseri Şekerspor 6 haftada 5 galibiyet, 1 beraberlik alarak harika bir grafik çiziyor. Bu haftanın harika geçmesinde katkıları olduğu için minnettarım Şekerspor' a...

Akşam saatlerinde ise Kayserispor ve Erciyesspor aynı saatte sahaya çıktı. Kayserispor geçen hafta aldığı 3-0 lık galibiyet ile kendisine güven duymaya başladı. Elazığspor maçı ile bunu pekiştirdi. 4 gol attı, 1 pozisyon verdi ve rakibini özellikle 2. yarıda ki oyunu ile sirkülase etti. Son 2 haftada 7 gol attı, 1.5 pozisyon verdi, gol yemedi. 13 puana ulaştı, üst üste 2. galibiyeti aldı. 

Erciyesspor ise 2-0 lık skor ile Denizlispor' u geçti ve haftalarca önce hakettiği liderlik koltuğuna sonunda kuruldu. Transfer edildiğinde çok eleştirdiğim Gohou takımı hem gol atarak, hem oyunu ile taşıyarak sırtlamaya devam ediyor. 

Çok güzel bir haftaya veda ettik, gelecek haftaya daha umutlu bakıyoruz. Sebep olanlara çok ama çok teşekkürler. Dilerim devamı gelir...

1 yorum:

  1. Kayserispor'da her şey çok güzel olacak :)
    Bu arada ilgini çekebileceğini düşündüğüm bir yazı:

    http://hagininkosani.blogspot.com/2012/11/dikkatimi-cekenler-1-abdullah-durak.html

    YanıtlaSil

Yorum sizin...