12 Kasım 2012 Pazartesi

Konuşulacak Konu; Abdullah Durak.


Geçtiğimiz 4-5 haftanın en göze batanı, yenilirken dahi takımın en saygı duyulan iki isminden biri ve iki haftadır en çok koşan, en çok mücadele eden adam kesinlikle Abdullah Durak. Evet Elazığspor maçından konuşmamız lazım, maçı değerlendirebiliriz, teknik ve taktiksel olarak yorumlayabiliriz, eksileri ve artıları tartışabiliriz. Ama bugün benim için konuşulacak konu Abdullah Durak.

Doğrusunu söylemek gerekirse sezon bittiğinde herkesin "gönderilsin" diye gözüne baktığı adamdı. Evet çok koşuyor, evet çok mücadele ediyordu ama asla istenilen gibi olamamıştı. Ama bu aralar öyle değil. Bu aralar  Abdullah Durak "OLDU". Dostum Muzaffer Şahin' in dediği gibi içine "ZİANİ" kaçmış durumda. İnanılmaz efor harcıyor, inanılmaz faydalı işler yapıyor. Takımı resmen sırtlıyor. İleri taşıyor, geri geliyor top kesiyor, önde basıyor, gol pası veriyor, penaltı kazandırıyor. Bizim Abdullah tek kelime ile muhteşem işlere imza atıyor. Görmemek haksızlık olur.

Çoğumuzun gözünde hala genç Abdullah Durak ama yaşı oldu 25. Her geçen gün olgunlaşıyor, futbolunun üstüne koyuyor. Bu ara birini konuşacaksak gelin bu isim Abdullah Durak olsun. Son haftalardaki görüntüsü ve performansı bunu fazlasıyla hakediyor...

1 yorum:

  1. çok teşekkür ederim emeğine sağlık iyi bir yazı yazmışsın

    YanıtlaSil

Yorum sizin...