27 Nisan 2013 Cumartesi

Ertuğrul mu, Gökhan mı?


Kim oynayacak yarın? 

Hoca Gökhan' ı geçen hafta Sivasspor karşısında Fenerbahçe maçına mı hazırladı? Veya "oynatacak olsam ne durumdadır?" diye bunu mu görmek istedi? Yoksa sarı kart sınırında olduğunu bildiği için Ertuğrul' u Fenerbahçe maçına saklamayı mı düşündü? 
Doğrusu hoca ne düşündü bunu kestirmek güç ama şunu söylemem gerekiyor. Gökhan'  a o maçta Ertuğrul' dan daha çok güveniyorum. Çünkü Gökhan bu tür maçlarda kendisini çok çok daha iyi motive edebiliyor. bunu geçen sen oynanan Bjk ( ki babasını da kaybetmişti ) ve ZTK' da oynadğımız Fb maçlarında gösterdi bize. 

Ha bu cümlemden sakın şu çıkartılmasın. "Ertuğrul Fb' nin futbolcusu, kendi takımına iltimas geçer vs. vs." Hayır dostlarım. Ertuğrul' un karakteri ile ilgili hiç bir sorunum yok. Samsunspor forması ile Fb' ye şampiyonluk yolunda en büyük darbelerden birini vurmuştu geçen sene. Keza sezonun ilk yarısındaki maçta da kalede ne kadar karakterli durduğunu hepimize gösterdi. Lakin Gökhan Fb forvetlerinin araya yapacağı koşularla karşı karşıya yaşanacak pozisyonlarda daha etkili olacaktır. Fb' nin bu sezon attığı gollerin büyük kısmının bu tarz goller olduğunu hatırlatayım...

Ertuğrul' un avantajının yan ve duran toplardan gelen hava topları olduğu söylenebilir ancak yine sezonun ilk yarısında Fb' den yediğimiz golün yapılan serbest vuruş sırasında yanlış yer tutmasından kaynaklandığı hatıralarımızda mevcut.

Kim oynarsa oynasın, göğsünde taşıyacağı armaya, üzerinde ki formaya yakışan mücadeleyi ortaya koysun, o formayı ıslatsın, sonucu o kadar da önemsemiyorum. Ama gelecek bir galibiyet bizi şu haftada 1 adım daha ileri götürecek.

1 yorum:

  1. Gokhanin kupa macindaki perfirmansini gercekten begendinmi ? Bir gol elinden birakti penaltilardada 5 kere yanlis koseye yatti hatta serdarin penaltisinda serdar vurmadan yatti. Gecen sene kayserispor kupadan elendiyse gokhanin sayesinde.

    YanıtlaSil

Yorum sizin...