26 Nisan 2013 Cuma

Yerlileri Hurma, Yabancıları Robi Transfer Etsin.


Her sene yaptığımız gibi son dakikaya iş bırakmama konusunda adımlar attığımızı duyuyoruz bu bir kaç gündür. Eksik olan mevkiiler için şimdiden transferler ve görüşmeler yapılıyor. Çok çok yerinde bir karar ile Nobre transferi bitti, önemli bir yetenek olan İncebacak' ın transfer edildiği söyleniyor ve devşirmelerle idare ettiğimiz bölgelerden olan sol bek içinde son günlerde Mehmet Uslu ( Kartalspor ) adı sıkça dile getiriliyor. 

Sezon başlamadan çalışmaların başlaması doğru adım. Yerli transferler için kimseye lafım yok lakin yabancı konusunda Prosinecki' nin işine karışılırsa ağzımdan çıkanı kulağım duymaz. Nobre transferinde Prosinecki' nin tavrı nasıl derler, biraz limoni gibiydi ama yerli futbolcu transferinde söz sahibinin kulüp ve dolayısıyla genel menajer olmasını ben de yeğlerim. 

Zira hoca topu topu yarım sezondan biraz fazladır burada. Onun yerli oyuncu seçimi ile Hurma ya da diğer scoutların seçimleri bir olmayacaktır. Umarım Robi dış piyasayı kepçeler, dişimize uygun, işimizi görecek ve bizi başarıya taşıyacak Simic benzeri yabancı isimleri kazandırır takıma. Tabii sınırlar dahilinde.

Nobre ve İncebacak ile ilgili olarak bir iki kelam etmiştik, Mehmet Uslu içinde PTT 1.Lig' i takip eden dostlardan alacağımız tüyolarla bugünlerde bir şeyler karalarız buraya. Sağlıcakla kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum sizin...