20 Temmuz 2013 Cumartesi

Sen Kimsin? Ucuz Kabadayı!!!


Dün gündeme bomba gibi bir haber düştü. Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlık seçiminde Kayserispor Başkanı Recep Mamur ile Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu' nun tartıştığı, Hacıosmanoğlu' nun Mamur' u tehdit ettiği yazıldı söylendi. Buna neden olarakta Recep Mamur' un seçime geçilmeden önce " Fenerbahçe' nin vekaleti ile geldim, oyları bana. " demesi gösterildi.

YANLIŞ YAPTIN RECEP MAMUR.

Şimdi bu olay üç kutuplu bir olay. Önce çuvaldızı kendimize batırarak başlayalım.  Recep Mamur' un söylediği iddia edilen "Fb' nin vekaleti ile geldim." cümlesi gerçekse Recep Mamur kendi ipini çekmiştir. Bu kesinlikle affedilemez...Sen Kayserispor başkanısın. Sen bir camianın önderisin. Sen koskoca bir kulübü temsilen bir ortama girmiş, dahil olmuşsun. Başka bir kulübün vekaletini almak, onları temsil etmek nedir? Hele hele bu kulübün başkanı 3 Temmuz sürecinde ortaya çıkan tapelerde Anadolu kulüpleri ve Kayserispor için " eğer üçümüzden biri şampiyon olmazsa nasıl ki Trabzon'un g**ü kalktı yarın Kayseri'nin, öbür gün başka birinin g**ü kalkar. " diyecek kadar hadsiz, haysiyetsiz ve karakter yoksunuyken. Sen kimi temsil edeceğini bilecek yetiye, düşünceye sahip değil misin sayın Mamur? Git kulübünü temsil et, taraftarını temsil et, şehrini temsil et. Ne diye birilerinin yağdanlığına yağ taşıyorsun? Koskoca Kayserispor kulübü başkanı Recep Mamur kendi camiasını bırakmış Fb' yi mi temsil edecek? Allah aşkına sayın başkan. Bu neyin ilişkisidir, bu neyin beklentisidir? Yıllardır iyi kötü bu camiaya emek vermişsin, ne diye bir anda bütün emeklerini zayii edecek bir girişimde bulunuyorsun? Sana da, bize de yazık değil mi? 

İLHAN CAVCAV NERDEN ÇIKTI?

Gelelim işin diğer boyutuna. Sabah saatlerinde Eskişehirspor başkanı Mesut Hoşcan Lig Radyo' ya bağlandı ve KBV Başkanlığı için Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl' ın aday olduğunu açıkladı. Yani ortada İlhan Cavcav ismi yoktu hatta ortalıkta Cavcav' ın Recep Mamur' u desteklediği konuşuluyordu. Görüşmeler esnasında İlhan Cavcav birden ortaya çıktı ve başkanlığa adaylığını koydu. Peki İlhan Cavcav' ın kararını değiştiren, bir anda ortaya çıkmasına neden olan şey neydi? Bir kısım konuşulanlara göre Hacıosmanoğlu ile Cavcav' ın kulis yaparak bu kararı aldılar, Haluk Ulusoy başkanlığında bir TFF için çalışmalara başlayacaklar ve KBV' nı da bu amaçla kullanmaya çalışacakları söylendi ve Cavcav bu nedenle bir anda ortaya aday olarak çıktı. Bir gün önce Recep Mamur' u desteklediğini söyleyen Cavcav' ın bu kulisi Recep Mamur' un canını sıkar ve işler buralara geldi.

UCUZ KABADAYI

İlhan Cavcav ile Hacıosmanoğlu' nun ittifakına karşı Fb kozu ile seçime giren Recep Mamur' a karşı Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu' nun tavrı ise tam anlamıyla ucuz kabadayılık. Yaptıkları ne kadar yanlış olursa olsun sen Kayserispor kulübünü temsil eden birisine sesini yükseltemezsin. Kimsin sen? Senin temsil ettiğin bir camia var ise Recep Mamur' un yok mu? Ne demek "Türkiye' de seni gömecek yer bulamam?" Şimdi çıkıp bende desem ki " Hacıosmanoğlu, icap ederse evinin bahçesine Recep Mamur için anıt mezar dikeriz. " bu işin nereye varacağını kim tahlil eder? Ki Kayserispor taraftarının bu yaşananlara karşı başkanına gereken tepkiyi vereceğini bilmeyecek kadar bilinçsiz misin? Ki sen Cavcav ile ittifak kuracak kadar kör müsün? Bu süreçte senin şampiyonluk kupanı elinden alanların başında Cavcav olduğunu bilmeyecek kadar saf mısın? Hiç bir şey bilmiyorsan o süreçte yaşananları aç bir gazetelerden oku. Senin bu kabadayı tavırların kimseye sökmez. Haddini bilecek, hakkını adam gibi aramayı öğreneceksin. Öğrenmezsen öğretirler sana Hacıosmanoğlu.

SESSİZ Mİ KALACAKSINIZ TRABZONSPOR TARAFTARI?

Şimdi Trabzospor taraftarının başkanlarına gösterecekleri tepkiyi bekliyorum. Biz eğer başkanımız belirtildiği gibi hareket etmişse gereken tepkiyi her türlü veririz. Kimsenin bundan şüphesi olmaz, olamaz. Ama sizlerinde Kayserispor başkanına yapılan bu aleni tehdide sessiz kalacak olmanız, şikecilerin duayeni Cavcav ile kurduğu ittifaka ses çıkarıp çıkarmayacağınız aramızdaki dostluğun ne kadar gerçekçi olduğunu gösterecek... Biz size karşı yapıldığı iddia edilen yanlışa karşı sesimizi yükseltecek kadar sadığız dostluğa. Sizler kupayı almanıza sürecin en başından beri karşı çıkıp, şampiyonluğunuza ilk engeli çıkartan Cavcav ile kurulan ittifaka ve Recep Mamur' a karşı yapılan hadsiz ve ucuz tehditlere ses çıkarabilecek misiniz, sadık mısınız dostluğumuza?

1 yorum:

  1. Her konuda haklısınız, Mamur ve Hacıosmanoğlu yanlış işler yapıyorlar ve eleştirilerinize katılmamak mümkün değil, ancak bir Kayserispor taraftarı olarak bu şike meselesini bir daha araştırmanızı öneririm... Çoğu insan gibi sizde Fb nefretinden dolayı şike konusunda subjektif davranmaktasınız, meselenin sportif bir meseleden ziyade siyasi bir mesele olduğunu farketmelisiniz. Benimde Tr'de en sevmediğim takım Fb'dir. Ancak o sezon ben şike yaptıklarını düüşünmüyorum. Yani Trabzon gibi şerefsizliklerle dolu bir camiayı da masum göstermek çok yanlıuş bence... Kaldı ki o tapelerde geçen şeyler sadece Fb ile ilgili değil; Trabzon'un da Karabük ve Sivas futbolcularıyla ne tür temaslar kurdukları ortada...

    YanıtlaSil

Yorum sizin...