22 Temmuz 2013 Pazartesi

Biri Şunlara Cevap Versin!



Kaç gündür Recep Mamur üzerinde bir saldırı, bir yıpratma, bir kötüleme çabasıdır gidiyor. Son derece rahatsızız bu durumdan camia ve taraftar olarak. Şunu kendi adıma netleştirmek ve paylaşmak istedim sizlerle.
Evet Recep Mamur'un sadece OY İÇİN BİLE OLSA, daha önce defalarca kez yapılsa da, aynı şey Trabzonspor'un eski başkanınca yerine getirilse bile Fb'nin başkanından vekalet alıp o salona gitmesi affedilemez, kabullenilemez bir hatadır ancak bu asla başkanımıza hakaret edileceği anlamına gelmez. Önce herkes haddini bilecek, kendi evinin önünden başlayacak süpürmeye.

Şimdi birileri benim şu sorularıma cevap versin. 

Recep Mamur oy kullanmak ve başkan seçilmek adına vekalet aldığı için evet hatalı. Bunu biz zaten dile getiriyoruz da, 3 Temmuz sonrası "bu düzen bozulursa kulüpler batar, kişilerle kurumlar birbirlerinden ayrılsın, küme düşme olmasın, Fb ligde tutulsun diyen İlhan Cavcav mı dürüst?

Şikeden ceza alan Aziz Yıldırım'dan vekalet aldı diye Recep Mamur emek hırsızı da(!) şikeden ceza alan, hapis yatan, Fb maçı öncesinde taraftarları için iki taraflı forma yaptırıp Fb'yi krallar gibi ağırlayan Mecnun Odyakmaz'a KEFİL olan Hacıosmanoğlu mu dürüst? 

Biz evimizin önünü süpürdük, başkanımıza gereken tepkiyi verdik. Ama o başkanı Hacıosmanoğlu gibi ucuz kabadayıların efeliklerine yedirmeyecek kadarda sahip çıktık, çıkarız... Peki dost ve kardeş Trabzonspor taraftarı? Başkanlarının 3 Temmuz sürecinde ne oldukları ortaya çıkan bu adamlarla kuyruk gezdirmesine nasıl ve ne diye tepki verecekler? Ya da tepki verecekler mi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum sizin...