30 Ağustos 2016 Salı

Yanlış Yapıyorsunuz


Güttüğünüz dava nedir bilmiyorum. Bildiğim tek şey yanlış yapıyorsunuz.

İhtiyaç olduğunu bile bile ve gördüğünüz halde, her şeyi geçtim varolma nedeniniz Kayserispor taraftarının bu kadar istemesine rağmen Mehmet Topuz transferini yapmayarak, taraftarın talebine ve isteğine kulak tıkayarak yanlış yapıyorsunuz. 

Transferde her şey lehimize. Futbolcu istiyor, taraftar istiyor, hoca istiyor ama başkan istemediği için transfer yapılamıyor. Geri dönenlerden dilimiz yandı diye düşünüyorsa sayın başkan uygun sözleşmeyi hazırlar, koyar futbolcunun önüne.

Milyon liralardan açılmaz ağızlar. Hatta garanti paraya bile gerek yok. Koyarsın önüne maç başı sözleşmeyi, şu kadar maç yaparsan, şu kadar gol atarsan, şu kadar asist yaparsan işte bu kadar para kazanırsın diye yazarsın sözleşmeyi, çıkarsın işin içinden. 

Hatta daha ileri gidersin sözleşmeye koyarsın performansından tatmin olmazsam karşılıksız feshederim sözleşmeni diye, olur biter. 

O zaman çıkar ortaya Mehmet Topuz'un Kayserispor'a olan sevgisi, söylediği sözlerin, verdiği demeçlerin ne kadar doğru olduğu. 


Sen yönetim olarak, başkan olarak üzerine düşeni yapmış olursun. Futbolcunun istediğini, taraftarın arzusunu ve beklentisini karşılamış, hocanın kadronun yetersizliği ve azlığı ile ilgili söylemlerini duymuş, transfer taleplerini yerine getirmiş olursun.

Diyelim ki beklediğimiz gibi olmadı, Topuz 'un eski günlerinin yerinde yeller esiyor. Kimse sana bu transfer için hesap soramaz. Ben demiştim dersin o zaman. Çünkü tüm şartlar senin istediğin gibi oluşmuş. İstediğin sözleşmeyi, istediğin şartlarda yapmışsın. Ortada bir zarar ziyanda yok.

Ama bir de tersi olurda, Topuz takıma adapte olup, her maç takıma ekstra katkı verirse, maç kazandırırsa o zaman da bu başarıda hem taraftarı dinleyen, hem transferi yapan kişi olarak alkışlanırsınız. 

Demedi deme sayın başkan. Bu transfer olsa da olmasa da Topuz bu camia için çok değerli. Biz taraftar olarak elimizden geleni yaptık, top sende. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum sizin...