22 Aralık 2017 Cuma

Hadi, Hep Birlikte Sevinelim

Gs'nin Sinyor Terim ile anlaşmasına sizi bilmem ama ben sevindim. Hemde çok sevindim. Bunun için bir dünya sebep söyleyebilirim ama asıl önemli olan 2 şey var.



Bunlardan ilki; Tudor'un gönderildiği andan itibaren özellikle bir takım bulvar gazetesi ve sıradan internet spor medyasında konuşulan, daha sonra yaygın medyanın  da dillendirmeye başladığı "Gs Kayserispor'un Hocası Şumudica ile İlgileniyor" yaygarası sona erdi. Aslında bu yaygaranın kopma nedenini Bizans Oyunları başlıklı yazıda yazmıştım. Bunun bitmiş olması bizim için varan 1. Hoş Fatih hocanın Gs'ye gelmesinden önce Şumidica'da gerekli açıklamayı yapmıştı ama olsun. Ne açıklamalar gördük biz zamanında. :) Artık bizde, hoca da daha rahat ve sakin bir kafa ile lige odaklanabileceğiz. Önümüzdeki süreçte bu önemliydi.

İkincisi; yine aynı tarz spor mendyasında her dönem karşımıza çıkan "Deniz Türüç-Gs" haberleri. Sinyor Terim Futbol Direktörü iken ligde 11 gol, 11 asist yapan, oynadığı futbolla dillere pelesenk olan Deniz Türüç'ü Milli Takıma almamakta ısrar ediyordu biliyorsunuz. En son kamuoyu baskısı ile 2 hazırlık maçının kadrosuna aldı ama Deniz bu maçlarda sadece kulübe de bir seçenek olarak kaldı. Yani forma şansı bulamadı. Buradan yola çıkılarak denilebilir ki Deniz Türüç'ün Gs'ye transferi çokta olası değil. Bu da Sinyor'un Gs'de TD olmasına sevinmemize neden olacak şeylerden biri.

Bide bir futbol sever olarak şunu söylemek isterim. Lig çok daha çetin geçecek bu dakikadan sonra. Fatih Terim ne kadar antipatik, ne kadar bizim gözümüzde sevilmeyen bir adam olsa da onun başında olduğu "herhangi bir takım" otomatikman üst sıralar için, şampiyonluk için adaydır, ön taraftan bilet ayırtmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum sizin...