3 Eylül 2018 Pazartesi

Sindiremeyenlerde Bugün

Herkesin tanıdığı ama hiç kimsenin sevmediği bir ahlaksız var.




Maç yazısı yazacaktım ama şu olay bana her şeyi unutturdu. Olayın yaşanmasından çok yaşananlara karşı sessiz kalınması, olmamış gibi davranılması canımı çok sıkıyor.

Bu herif, Türkiye'nin neresine giderse gitsin sevilmeyen, varlığı her yerde rahatsızlık konusu olan, bulunduğu her ortamda kaos, kavga, stres yaratan, kendi taraftarlarınca bile "artık yeter be adam." diye tepki çeken Volkan Demirel.

Türk futbolunun mafya babası kılıklı, edepsiz, adapsız, ahlaksız, izansız ve en terbiyesiz 2 figüründen biri. Diğeri de yine aynı tedrisatın içinden geçip, aynı formayı uzun süre giyen, aynı piyasanın çocuğu Emre Belözoğlu. 

Fenerbahçe'yi Cumartesi günü 11 tanesi isabetli, 20 şutla ve 2-3 lük skorla Kadıköy'ün çimlerine gömdüğümüz maçın ardından yüzlerce kilometre yol giderek İstanbul'da takımı desteklemeye gelen taraftarla galibiyet sevinci yaşamak isteyen Kayserispor'lu futbolculara saldırdı Volkan Demirel.


Bu ahlaksız herif, Bilal, Deniz ve Cherry deplasman tribünü önünde sadece kendi taraftarı ile ilgilenip, maç sonu keyif yaparken yanına aldığı öğrencisi Alper Potuk ile futbolcularımıza saldırdı. 

Bizim futbolcuları ite kaka, fiziki müdahalede buluna buluna soyunma odasına götürmeye çalıştı. Kulüp çalışanlarımızdan Yunus Akbulut'a saldırıp benzeri bir tavrı ona da sergiledi. 

Soyunma odası koridorlarında fiziki temasa hakaretler ve küfürler eklendi.


Bizim futbolcular ile kulüp personelimiz tabiri caizse dövüle dövüle ve sövüle sövüle soyunma odasına götürüldü.

Bu olay daha önce ve her zaman olduğu gibi Türk spor medyasında yer almadı, alamadı. Bir iki satır arası haber, bir iki münferit cümle. Onun dışında çıt yok.

Herkes ama herkes Fenerbahçe'nin Kayserispor'a neden yenildiğini, Fenerbahçe'nin nerede hata yaptığını, Fenerbahçe'nin nasıl düzlüğe çıkabileceğini konuştu durdu.

Şaşırdık mı? Hayır!..

Şaşırdığım bir şey var ama. 

Kayserispor yönetiminin ve hocasının olaylara tepkisizliği hatta Ertuğrul hocanın; " yanlış bir şey varsa futbolcularımıza gerekli uyarıyı yaparız." açıklaması.

Yönetimin içinden bir tek Çağlar Çelik, kendi Twitter hesabı üzerinden durumu kınayan açıklamalar yaptı. Yönetim kurulu ve Başkan sessiz hala.


Ertuğrul hocanın maç sonu açıklaması ise içler acısı. Yok böyle bir şey hocam. 

Takımın galip ve namağlup, tribünlerde 1000 e yakın taraftarın seni orada desteklemeye gelmiş, futbolcun ile taraftarın galibiyeti kutluyor. Nesi yanlış bunun ki uyaracaksın futbolcunu?

Ali Koç'un maçın başından sonuna kadar gösterdiği misafirperverliğe ve centilmen hareketlerine teşekkür etmek, Volkan Demirel ahlaksızının yaptıklarını görmemek, bunu konuşmamak için bahane mi?

Kayserispor yönetimi Volkan Demirel'in yaptıkları ile ilgili konuşmalı, bunu gündeme taşımalı, gündemde kalmasını sağlamalı. 

Ya Yunus Akbulut kendisine fiziki temasta bulunan, itekleyen, hakaret eden Volkan Demirel hakkında suç duyurusunda bulunsa olayla ilgili dava açılır ama bizimkiler susuyor.

Ne diye susuyorsunuz beyler? Birinden mi çekiniyorsunuz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum sizin...