14 Ekim 2011 Cuma

Yarın Günlerden Kayserispor.

2 hafta bile zor geliyorsa bir adama harbiden tutkudur, hasrettir adı. Bazıları gülecektir. Hadi ordan diyenler bile çıkacaktır belki ama öyle işte. Evet Yarın Günlerden Kayserispor. İki hafta sonra yine özlediğimiz, beklediğimiz Kayserispor. Geçen 2 haftada neler değişti?


Sakat olan Ömer Şişmanoğlu takımla çalışmalara başladı. Oynayabilecek durumda mı bilmiyorum ama muhtemelen 18 kişilik kadroda kendisine yer bulacaktır. Kalecimiz Gökhan Değirmenci' nin bildiğiniz gibi Mersin İdman Yurdu maçı sırasında babası vefat etmiş ( ALLAH RAHMET EYLESİN ) ve maç sonrasında apar topar İzmir' e gitmişti. Muhtemelen geçen iki haftalık süreç acılarının biraz hafiflemesine yardımcı olmuştur. İnşAllah moral olarak daha iyi seviyedir ve maça motive olmakta sıkıntı yaşamaz. Malum Navarro kırmızı kart cezalısı. Takımın şu anda eksik oyuncuları sakat Cangele ve cezalı Navarro. Bunlar dışında takımda sakat ve cezalı oyuncu yok.

Bjk maçı öncesinde aklımdan geçen kadro için bişeyler söylemek gerekirse; MİY maçının özellikle ikinci yarısında oynanan oyun beni ziyadesiyle memnun etti. O kadro oyunu rakip sahaya yıkan, pas yapan, defanstan ve hatta kaleden oyun kurduran bir futbol sergilemişti MİY maçının ikinci yarısında. Benzer bir oyun beklemek ne kadar doğru olur bilmiyorum ama Gaziantepspor' dan 9 kişi ile gol yemeyen bir BJK var karşımızda. Bence dikkatli ve sabırlı oynamalıyız. Görüşüm MİY maçında ki kadronun bir benzeri sahaya sürülecektir. Beklediğim ya da daha doğru bir tabirle olası değişikliklerin başında Santana-Apo ve Engin-Troisi rotasyonu olabilir. Olmalı mı? Engin-Apo rotasyonu düşünülebilir. Ama Santana ve Apo' nun Riveros ile birlikte sahada olmasının faydalı olacağını düşünüyorum. Neden Engin-Troisi rotasyonu bekliyorum sorusuna gelince, Engin ilk on birde başadığı son iki maçta, özellikle MİY maçında pek etkili olamadı. İdmanda çok iyi değildiyse bu maç için soru işaretleri var kafamda.

Beklediğim kadro aşağıda ki gibi;


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum sizin...