4 Temmuz 2014 Cuma

Yolun Açık Artık Salih...


Gittiği gün yarım ağızla da olsa yolun açık olsun demiştim. Çünkü gitmesini en son isteyen kişi bendim. Biliyordum ki İstanbul' da sivrilemeyecek, asla Kayserispor' da sevildiği kadar sevilemeyecekti. Yeteneksizliğinden değildi asla bu durum. Salih Dursun gibi adamlara tersti İstanbul çöplüğü. Kimleri öğütülmedi ki o bataklıkta. O yüreği ile mücadele edeceği yerlerde sivrilebilecek bir yapıdaydı. İstanbul girdabında yarım sezonda adı unutuldu maalesef. Kısacası korktuğum başıma geldi. 

Şimdi ise yepyeni bir ufuk açılıyor önünde. Tertemiz bir sayfa açmak için Trabzonspor' a transfer oluyor. Bundan sonra yolu açıktır. 2 yıl kiralık, ardından satın alma vs. gelir. Biliyor ve inanıyorum ki çok başarılı olacak. Onu Trabzon' lular da çok sevecek. Bizim sevdiğimiz gibi. Ve biz de ona canı yürekten destek vermeye devam edeceğiz. Tıpkı Kayserispor' da oynuyor, tıpkı kırmızı - sarı formayı terletiyor gibi sahip çıkacağız. 

Dün duruşu ile övündüğümüz Salih Dursun bugün şikeye, şikecilere, kendisini ezmeye, sahada bileği ile hakettiği şampiyonluğu masa başında elinden almaya çalışanlara karşı duruşuyla mücadele eden dost-kardeş Trabzonspor forması ile hakettiği değeri görecek, hakettiği başarıyı yakalayacaktır. Yolun açık artık Salih Dursun. Sakın kapanmasın. Vira Bismillah kardeşim. Vira Bismillah...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum sizin...