25 Ağustos 2015 Salı

Tolunay Kafkas, Başkan ve Transfer Sorunsalı


Malum iki haftadır oynanan oyun tatmin etmiyor, alınan puanlar kötü olmasa da çok mutlu olunacak kadar fazla değil. Yeni lige çıkmış, üstelik bir dünya sıkıntı içinde bulunan bir takımın ilk iki haftada mağlubiyet almaması aslında dikkate değer ama gel gelelim eksikler çok fazla.

Tamam Transfer Şart Ama Nasıl? başlıklı yazının sonunda hocanın transfer isteğinin yerine getirilmesinin zaruri olduğunu, mutlaka bir çaresine bakılması gerektiğini vurgulamıştım. Gel gör ki kulağıma gelen bazı haberler Tolunay hoca ile başkanın transfer konusunda anlaşmazlığa düştüğü yönünde.

Tolunay hoca ille de benim istediğim oyuncular alınacak diye ısrarcı bir tavır takınmış. Ki her hoca kendi istediği transferlerin yapılmasını, takımın kendisi tarafından kurulmasını ister. Ancak başkan Recep Mamur hocanın sezon başında yaptığı transferlerden ilk iki haftada verim alınamayışını ve oynanan futbola katkı vermediklerini düşünüyormuş. Keza Deniz Türüç transferinden yola çıkarak kendileri tarafından yapılan transferin takıma daha çok etki ettiğini kapalı kapılar ardında dillendiriyormuş.

Hocanın eski öğrencilerinden bir kaç tanesinin ismi üzerinde ısrarla durduğu yine kulağıma gelen haberler arasında. Özellikle İshak Doğan ve Soner Aydoğdu' yu çok ısrarlı bir şekilde istediği söyleniyor ancak her iki isminde maddi külfetlerinin çokluğu ve yukarıda bahsettiğim gibi hocanın yaptırdığı transferlerden 2 haftalık periyotta katkı alınamayışı düşüncesiyle başkanın çok istekli olmadığını biliyorum.

Ne yapılır, nerede buluşulur bilmiyorum ancak bir gerçek var. Kayserispor'un şiddetle ilk 11 de oynayacak seviyede en az 4 transfere ihtiyacı var. Sağ ve sol bek, dirayetli ve son vuruş konusunda becerikli bir forvet ile orta sahanın merkezinde her iki bölge ile köprü olacak, pas dağıtacak bir isim şart. Takımın ite kaka bir yere varması şu görüntü ile zor görünüyor. Korkulu rüya görmeden geçirilecek bir sezon istiyorsak hem yönetimin, hem hocanın orta yolu bulması gerekiyor. Dilerim bir an önce transfer halledilir ve Mersin maçından sonra verilecek milli arada yeni transferlerin uyum süreci atlatılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum sizin...