10 Eylül 2016 Cumartesi

Görünen Köy Yakındır Beyler...


Umut Bulut ve Murat Duruer'in yanına 2 tane daha hamle oyuncusu transferi yapsaydık kısmen yetersiz dediğimiz şu kadroyla yaptığımızın en kötü ihtimalle 2 mislini yapardık. Oyun konusunda çok memnun değil maçı izleyenler ama 3. hafta itibariyle sahada mücadele eden, vazgeçmeyen bir takım var. Üzerine koyabileceklerimiz ile hedeflerimize daha çabuk ulaşacağımızı görmüşlerdir umarım.

Görünen köy yakındır beyler. Devre arası transfer dönemi için not defterlerinize Erkam, Mert Ilıman vs. yazmak yerine hamle olabilecek isimleri kaydetmeye başlayın.

Akhisar maçını kenara koyalım, İstanbul'da Fenerbahçe'ye, Kayseri'de Galatasaray'a karşı ezilmeden oynanan oyun mutlu ediyor haliyle. Dileyelim ki rakiplerin (sözde) büyük takım olmalarından kaynaklanan bir mücadele olmasın sahada izlediğimiz. 

Şimdi haftaya deplasmanda Bursa, sonraki hafta içeride Rize maçı var. Beşiktaş maçından önce de Kasımpaşa. Bu 3 maçtan alınacak 7 puan bize çok rahat bir nefes aldırır ki bence 3 te 3 yapıp 9 puan bile alma olasılığımız var. Alırsak Bjk maçına çok rahat çıkarız, sonucu bizi çok fazla etkilemez. Ondan sonra da önümüze bakarız.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum sizin...