22 Ağustos 2018 Çarşamba

Korkmayın, Sponsor Olun.


Kayseri için su götürmez bir gerçek var. Şehrin en önemli değeri, markası Kayserispor. Ve bu şehir bir şeyle anılacaksa emin olun akla gelen ilk isim Kayserispor'dur. Şehrin takımının adı ile büyümek, kendini duyurmak varken şehrin diğer markaları kendilerini geri çekiyor yıllardır. 

En kötü zamanlarda desteğini esirgemeyen İstikbal, Kayseri Şeker gibi firmalara her yerde ve her fırsatta teşekkür ettik, etmeye de devam edeceğiz. 

Bu yıl Bekaş İnşaatta formamızın sırt kısmına sponsor olmuş ve adını yazdırmıştı. Dün dikkatimi çekti, Bekaş sadece forma sırt sponsoru olmamış  aynı zamanda antrenman formaları ve malzemelerine de adını yazdırmış. Mutlu oldum bunu görünce. Kayserispor tarihinde ilk kez antrenman formalarına sponsor alındı. Bunu başarmak önemli. Emeği geçen yöneticilerimize ve Bekaş inşaata bir kez daha teşekkür ediyorum. 

İnşallah forma sırt sponsorluğundan ayrı olarak bir anlaşma söz konusudur  Artı bir gelir olmuştur kulübe. 

Bayramdan sonra Akansu Gurup ile de bir görüşme gerçekleştirecek yöneticimiz Berna Gözbaşı İlter hanımefendi. Bunun da takipçisi olduğumuzu bildiği için gelişmelerden bilgi vereceğini söyledi geçtiğimiz günlerde. 


Kayseri'nin diğer markalarına sesleniyorum. Korkmayın beyler, Kayserispor'a sponsor olmaktan çekinmeyin. Vallahi, billahi bu ülkede sizi daha iyi tanıtabilecek ikinci bir seçenek yok. Biz sizin adınızı kolumuzda, göğsümüzde ya da sırtımızda taşımakla gurur duyarız. 

Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik şartlarda bir Tv reklamı fiyatına 34 hafta boyunca Kayserispor ile adınız birlikte anılacak, reklamınız ziyadesiyle yapılacak. O da yetmiyormuş gibi ben ve benim gibi binlerce, on binlerce Kayserispor taraftarı sponsorluğunuza minnet duyup sizleri tercih edecek. Bu fırsatı görmezden gelmeyin. Unutmayın, başka Kayseri, başka Kayserispor yok... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum sizin...