28 Eylül 2018 Cuma

Sakata mı Geldik?


İlk 4 haftayı namağlup ve sadece 2 gol yiyerek kapattık. 4x4'lük futbol oynamadık tamam ama bir nam yaptık. Sonrasında ise aksiliklerin ardı arkası gelmedi, gelmeyecek gibi de duruyor.

Sakata mı geldik?

Gudubet haline gelen Fenerbahçe galibiyetinde Şamil' e gösterilen alakasız kırmızı kart, sonrasında verilen 3 maç cezayı antrenmanda Oğuzhan'ın ayağının kırılması izledi. Dün akşam da Deniz ve Hasan Hüseyin'in taktik antrenman sırasında sakatlandığı haberi geldi.

Kadroda revizyon isterken kastımız sakatlık değildi hiç birimizin. Formsuz oyuncuların yedek oturmasını bekliyorduk ama formsuzların çoğu yine sahada olacak. Ama bu kez mecburiyetten.

Sakatlıklar olmasaydı bir revizyon olacak mıydı? Ben düşünmüyorum, düşünenler beri gelsin.

Nereden tutarsan elinde kalıyor. Sakatlıkların maç sırasında olmayıp antrenmanda olması da benim kafamda soru işaretleri oluşturuyor. Hem Oğuzhan'ın, hem Hasan Hüseyin'in kırık sakatlığı yaşaması tesadüf mü?

Zaten sezona Sakıb'ın saçma salak sakatlık muhabbeti ile başladık, son yaşananlarda iyice can sıktı. Beşiktaş maçı öncesi eksik sayısı 5 oldu. Hocanın bahsettiği 19-20 kişilik kadrodan kaldı 14-15 kişi. İnşallah yedek kulübesini tamamlayacak birilerini bulur Ertuğrul hoca. 

Hoş yedek kulübesinde oyuncu olsa da değişiklik hakkını kullanmıyor da. Neyse...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum sizin...