14 Ocak 2019 Pazartesi

İstikbal Mobilya Kayserispor ve Getirileri


Ve Kayserispor artık İstikbal Mobilya Kayserispor. Bundan önceki yazıda bahsettiğim gibi çok içim atmıyor bu duruma. Ama şu ortamda Boydak grubuna, CEO Sn. Alpaslan Baki Ertekin'e, TMSF başkanı Sn. Muhiddin Gülal'a ve sponsorlukta emeği geçen Kayserispor yönetimine teşekkür etmekten başka bir çaremiz, yolumuz yok.

Protokol imzalanırken yapılan yayında maddi konularda ve sponsorluk çerçevesine neler girdiği hususunda detay ya da bilgiye rastlamadım. Ama bu sabah itibariyle duyduğum bazı konuları buradan sizlerle paylaşmak istiyorum.

Kayserispor'un adı 2.5 yıllığına "İstikbal Mobilya Kayserispor" olarak değiştirildi. Süre 2.5 yıl.

Maddi olarak;

İlk 6 aylık dönem için 5 Milyon TL, 2019-2020 sezonu için 5.5 Milyon TL, 2020-2021 sezonu için 6 Milyon TL olmak üzere 2.5 yıllığına toplam 16.5 Milyon TL'lik bir gelir sağlanacak.

Yeni yapılan tesislerin bütün tefrişatı yine İstikbal tarafından yapılacak.

Ayrıca Erciyesspor'dan altyapı için devralınan tesisler ile mevcut eski tesislerin de varsa eksiklikleri İstikbal tarafından tamamlanacak.

Gelecek sezondan itibaren isim hakkının yanı sıra tribün isimlerinin de sponsorluk çerçevesinde verilmesi gündemde. Bununla ilgili de yeni bir sponsorluk görüşmesi yapılacağını öğrendim.

Bu bilgilerin teyitli olmadığını, arafta ya da muallakta kalanlar olabileceği şerhini buraya düşeyim. Yani değişenler, fazlası ya da eksiği çıkabilir.

Kulüp tarafından muhtemelen detaylarla ilgili açıklama yapılacaktır. Umarım orada benim yazdıklarımdan fazlasını okuma şansına sahip oluruz.

İstikbal Mobilya Kayserispor hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Dilerim isim uğurlu gelir ve şu sıkıntılardan bir an önce kurtuluruz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum sizin...