22 Nisan 2019 Pazartesi

Haramzadelerin Tetikçileri


Yazıya başlarken Kaptan Umut Bulut'a Cumartesi yaşadığı sakatlık nedeniyle geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Bizim için ter dökmen yetmiyormuş gibi bir de ciddi şekilde yaralandın kaptan. Büyük geçmiş olsun, tez dön.
Gelelim Cumartesi günü Türk Telekom Arena'da yaşanan tiyatro gösterisine. 

Ülke futbolunda yazılan senaryoları, dünya film sektörünün kalbi Hollywood'a gönderip film yaptırsalar, önümüzdeki ilk Oscar törenlerinde en iyi senaryo ödülünü kesin alırlar. Futbolumuzu yönetenlerin de en iyi yönetmen olarak seçilmesi muhtemel sonuç.

Çağ dışı bir düzenle yönetildiğimiz yetmiyormuş gibi, bir de dünyanın İstanbul takımları etrafında döndüğünü sanan, kafalarının içi beyin yerine samanla dolu, onursuz, omurgasız ve ahlaksız bir güruh var. 

Cumartesi akşamı yine, yeni ve yeniden yaşadık ve öğrendik ki bu ülkede futbol namına hiç bir gelişme yok, olmadı, olamayacak. Büyük denilen büyütülmüşlerin mazilerinde hali hazırda var olan haramzadelik dün olduğu gibi bugün de, yarın da damarlarında zehir olarak var olacak.


Sözde dünya derbisi sonrasında avazı çıktığı kadar,  bir yerlerini yırtarcasına bağıran haramzade Gs camiası, bu hafta Kayserispor maçına tam da istediği gibi kendini kollayacak, rakibini katledecek tetikçilerinin atanmasını sağladı. Atanan tetikçilerde üstlerine düşeni fazlasıyla yerine getirip Gs hanesine haram 3 puan daha yazılmasına vesile oldu.

Maç sonrasında dostum sevgili Çağlar Çelik'in attığı bir twit var. Aslında bu twit ve ekli olan görsel bir çoğumuzun farkedemediği bir ayrıntıyı, kurulan düzeneğin ne kadar etkili ve senaryonun ne kadar gerçekçi olduğunu ortaya koydu. Ve elbette çok söze gerek bırakmadı.


Kayserispor 90 dakika boyunca kedi yuvasında aslanlar gibi futbolunu oynadı. İstanbul takımlarında rastlanması pek mümkün olmayan onurla ve şerefle sahada gereken neyse her şeyi yerine getirdi. Haramzadelerin tetikçileri tarafından rakip karşısında eksik bırakılmasına rağmen mücadelesinden vazgeçmedi. Rakip kadar pozisyon buldu, onlar kadar rakip ceza sahasında topla buluştu, orta yaptı, tehlike yarattı. 

Girdiğimiz 1 tane pozisyon daha golle sonuçlansa alayını yenip çimlere gömecek şanslarda vardı ama bu kez şanssızlık ya da beceriksizlik devreye girdi. Her şeye rağmen sahada mücadele veren futbolcularımıza, hocamıza ve bu maç sonrasında dik duran yönetimimize teşekkür ediyorum.

Maçlar gelir geçer, baki kalan onurdur, şereftir. O da Kayserispor'da ve taraftarına ziyadesiyle var. Olmayanlar düşünsün...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum sizin...