30 Eylül 2019 Pazartesi

Ağam Bizle Eyleniyyyy

Dün oynanan maçtan sonra hocanın açıklamarını hepimiz ya dinledik ya da okuduk. Hikmet Karaman'ı dinledikten sonra bazı arkadaşların sosyal medya üzerinden "Ağam Bizle Eyleniyy" cümlesini kurmaları aslında konunun özetiydi ve cuk oturdu. Ben de yazıya başlık olarak seçtim. Çünkü Hikmet Karaman bugüne kadar hiç kimsenin yapmadığını yapıyor, resmen bizlerle eğleniyor, dalga geçiyor.


Geçen sezon biterken hocayla devam edilmemesi gerektiğini söyledik. Sadece biz değil, Hikmet hocayı tanıyan, bilen herkes söyledi. Hikmet Karaman ile kurulacak kadrodan bir randıman alınamayacağını, bugüne kadar sezona başladığı hiç bir takımla başarılı olamadığını, takım kurma , kadro yapılanması, sezon önü kamplarında verimli olmadığını anlattık. Ama her zaman olduğu gibi kulübü yönetenler yine, yeni ve yeniden burunlarının dikine gidip hocayla devam ettiler. 

Peki sonuç?

Rezilliğin boyutunu göstermek adına düştüğümüz 2013-2014 sezonu dahil geride kalan 6 sezonun ilk 6 haftalık puan durumlarını şuraya koyayım.





Ne kadar içler acısı halde olduğumuzu daha iyi bir tablo herhalde gösteremezdi.

Peki hoca ne dedi maç sonu? İki takımın birbirine karşı üstünlüğü yoktu.

Buyrun Konyaspor'un bize üstünlük kuramadığı (!) maçın istatistikleri;


 

Dün rakibimiz, kendi tarihinin en fazla şut çektiği maçlardan birini oynadı bize karşı. El insaf Hikmet Karaman, el insaf. Kenardaki acziyetinin faturasını Göztepe maçında forma giyemeyecek Mensah ve Pedro ödedi. Dün kenarda bir otorite olmadığı için 2 futbolcumuz kırmızı kart gördü. Bunun izahı mümkün değil. Sen ne yaptın? Maçtan sonra tam da sana yakıştığı gibi, "ben kazandıktan sonra istifa istiyor muyum?" dedin.

Son 15 maçlık performansın hocam; 2 Galibiyet, 6 Beraberlik, 7 Mağlubiyet. Son galibiyetin geçen sezon evimizde Gyan'ın 2 kafa golüyle zar zor kazandığımız Kasımpaşa maçı.Yani mesele dalga geçer gibi "maç kazanınca ben istifa istiyor muyum?" demek değil. Sen kazanamıyorsun hocam. Bunun farkına varabilmen lazım önce. Kazanamamayı da boşver, şu an senin oynattığın oyun var ya, futbol dünyasına hakaret, futbol izleyicisine zulüm.

Biraz onurun, biraz gururun varsa taraftarı sosyal medyadan engellemek yerine istifa eder yoluna bakarsın. Çünkü Kayserispor'un asıl sahibi olan bizler, yani taraftar seni İSTEMİYOR.

Son sözler de sayın Erol Bedir başkana.

Taraftara ne zaman kulağınızı tıkadınız, ne zamandır taraftarın ne dediği ile ilgilenmiyorsunuz inanın bilmiyorum sayın başkan. Ama şunu çok iyi biliyorum. O taraftar bu sezon önce yapılan kongre öncesi birileri tarafında minnetle ikna edilip, adaylığınızı açıklarken DAĞ gibi arkanızda durdu. Hem de çok sevdikleri bir tribündaşlarına, Sn. Baki Ersoy'a rağmen durdu. Yerinizde olsam kulağımı kapamam, aksine can kulağı ile dinlerim taraftarı. Çünkü emin olun onların size olduğundan daha çok, sizin onlara ihtiyacınız var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum sizin...